Doorgaan naar hoofdcontent

Who Run The World Popquiz

Vrijdag 8 maart vieren we Internationale Vrouwendag weer met een speciale Who Run The World-popquiz. Geen paniek, de quiz is net zo gezellig als alle andere quizzen die Rock 'n' Roll Highschool de afgelopen 15 jaar heeft gemaakt (en toepasselijk genoeg zijn al die quizzen al die jaren altijd samengesteld door een vrouw), dus bereid je voor op een avond onvervalst popquiz-vermaak met de beste én slechtste hits van toen en nu. Het enige verschil is dat we dit keer de vrouwelijke artiesten in het zonnetje zetten (wat overigens niet betekent dat er alleen muziek van vrouwelijke artiesten in zit).

EN: het is de perfecte manier om alvast te oefenen voor de Popquiz Marathon die op 29 mei zijn 10-jarig jubileum viert!

De Who Run The World Popquiz kan op meerdere locaties in het land gespeeld worden:

Alkmaar: Special Bier Cafe Odeon
Nijmegen: Café De Mug
Rotterdam: Rotown (uitverkocht)
Terneuzen: Café Driewegen

Informeer bij een locatie bij jou in de buurt hoe je mee kunt spelen.
Er zullen nog meer locaties bijkomen. Hou deze plek of ons facebookevent in de gaten voor updates!

Over de quiz
De vrouwelijke songwriters, de female fronted-bands, de onmisbare muzikantes en de muzes die als inspiratie dienden voor oneindig veel liedjes, ze komen allemaal aan bod in deze quiz die op plekken door het hele land wordt gespeeld.

De afgelopen jaren heeft er een duidelijke verschuiving plaatsgevonden; er zitten steeds meer vrouwen in bands. En dat zie je terug op de Nederlandse poppodia. Maar dat niet alleen; er spelen ook meer vrouwen dan ooit mee aan popquizzen De Internationale Vrouwendag is dan ook een mooie aanleiding om een quiz te organiseren die helemaal in het teken staat van vrouwen.